Činky

Činky 

Kvalitné činky za super ceny, na výber máme liatinové, železné, betónové a cementové činky. Nemôžu chýbať pevné činky a nakladacie činky. Činky sú vhodném do posilňovne, do fitness centier. V ponuke sú aj kettlebell činky, neoprenové činky.  Tiež máme aj jednoručné a obojručné činky. 

Činky 

Kvalitné činky za super ceny, na výber máme liatinové, železné, betónové a cementové činky. Nemôžu chýbať pevné činky a nakladacie činky. Činky sú vhodném do posilňovne, do fitness centier. V ponuke sú aj kettlebell činky, neoprenové činky.  Tiež máme aj jednoručné a obojručné činky. 

Viac

Činky 172 produkty

Podkategórie

  • Jednoručky

    Jednoručky činky za lacné ceny. Jednoručky na cvičenie za najlepšiu cenu nájdete u nás. Nakladacie jednoručky sú vhodné na posilňovanie s rôznymi hmotnosťami.

  • Kettlebell a Vinbell

    Kettlebell a Vin Bell činky nájdete v našej ponuke.  Vďaka činky kettlebell môžete cvičiť jednoducho a lacno. V ponuke nájdete vinylové, železné a syntetické činky.

    Medzi skutočne špecifické činky patria určite kettlebell a vinbell. Pýtate sa, čím sú špecifické? Jednoznačne najmä svojim tvarom. Bell v preklade z anglického jazyka znamená zvon, zvonec. Presne tak isto by sa dal charakterizovať ich tvar. Ak sa bližšie pozriete na kettlebell a vinbell, tak zistíte, že v konečnom dôsledku tieto špecifické činky aj majú skutočne tvar zvona. Možno ste sa s kettlebell a vinbell činkami už stretli a možno ešte nie. Na čo všetko kettlebell a vinbell činky slúžia sa môžete dočítať v nasledujúcich riadkoch.

     

    Pre koho sú kettlebell a vinbell činky určené?

    Pri odpovedi na otázku, pre koho sú kettlebell a vinbell činky určené by ste mali v prvom rade vedieť, že sú vhodné vlastne pre každého, bez ohľadu na úroveň fyzickej kondície. Kettlebell, ale tiež aj vinbell činky sú tak určené pre začiatočníkov, mierne pokročilých, pokročilých a profesionálov. Záleží iba na hmotnosti. Kettlebell a vinbell činky sú totiž vyrobené v rôznych hmotnostiach, najčastejšie v násobku čísla 2. Na trhu tak môžete nájsť kettlebell a tiež aj vinbell činky s hmotnosťou 2,4,6,8,10,12,14,16,18 a 20 kg. Pochopiteľne, čím máte vyššiu úroveň fyzickej kondície, s tým ťažšou kettlebell alebo vinbell činkou môžete cvičiť.

     

    Aké cviky umožňujú kettlebell a vinbell činky?

    Podobne ako klasické jednoručky, tak aj kettlebell a vinbell činky slúžia predovšetkým na posilňovanie horných partií ľudského tela. Medzi ne zaraďujeme najmä biceps, triceps, prsné svaly či deltový sval. Cvičenie pomocou kettlebell a vinbell činky si obľúbili predovšetkým ženy, pravdepodobne aj z toho dôvodu, že kettlebell a vinbell činky sú vďaka prítomnosti rukoväte v hornej časti veľmi praktické. Môžete tak s kettlebell a vinbell činky veľmi jednoducho dvíhať, ale taktiež aj prenášať z jedného miesta na druhé. Používanie kettlebell a vinbell činiek tak vôbec nie je náročné, ale skôr naopak, veľmi pohodlné.

     

  • Činky pre ženy, na...

    Činky pre ženy, činky na aerobic, činky na zumbu u nás nájdete za najlepšiu cenu. V ponuke sú tieto lacné a kvalitné činky. Činky sú vhodné na cvičenie a posilňovanie.

    Ak patríte medzi nadšencov fitness a posilňovania, tak asi veľmi dobre viete, že existujú taktiež aj špecifické činky pre ženy, na aerobik a zumbu. Môžete sa taktiež stretnúť aj s pomenovaním činka pre dámy. Tieto činky sú, ako už z ich pomenovania vyplýva, určené na cvičenie a posilňovanie pre ženy. Je to z toho dôvodu, že ženské telo je fyziologicky inak stavané ako mužské. Toto je dôležitá skutočnosť, ktorú je potrebné zohľadniť nielen pri nastavení tréningového plánu, ale tiež aj používaní posilňovacích pomôcok. Činky pre ženy, na aerobik a na zumbu sú preto vyrábané v nižšej hmotnosti v porovnaní s činkami určenými na posilňovanie pre mužov.

    Aké sú činky pre ženy, na aerobik a na zumbu?

    Ženy pri pravidelnom posilňovaní väčšinou nenaberajú na svalovej hmote v tak intenzívnej miere ako je tomu u mužov. Je to predovšetkým z toho dôvodu, že ženy majú v tele oveľa menej rastového hormónu ako muži. V prípade žien preto nie je potrebné vykonávať posilňovanie pomocou činiek vyššej hmotnosti ako je tomu u mužov. Práve pre ženy sú určené činky, ktorým sa tiež hovorí aj dámske činky alebo činky pre dámy. Tieto činky sa vyznačujú najmä tým, že sú vyrobené z rôznych materiálov. Bodaj by aj nie, keď na dnešnom trhu je možné kúpiť jeden druh výrobkov v rôznych prevedeniach. Nájdete tak činky pre ženy z ocele, liatiny či plastu.

    Kde sa dajú využiť činky pre ženy, na aerobik a na zumbu?

    Ako už z ich samotného pomenovania vyplýva, tak činky na aerobik sa dajú využiť najmä počas dynamického cvičenia, medzi ktoré určite patria aerobik či v poslednej dobe čoraz viac obľúbená zumba. Ide o cvičenia, pri ktorých sa vo výraznej miere uplatňuje pohyb. To je aj odpoveď na otázku, prečo sa vyrábajú činky pre ženy v nižších hmotnostiach v porovnaní s činkami pre mužov. Aerobik a zumba sa vyznačujú vykonávaním rytmických pohybov, pri ktorom je vhodné držanie činiek pre ženy s nižšou hmotnosťou, aby bolo možné sa hýbať jednoducho a hlavne pohodlne. 

na stranu
Zobraziť 13 - 24 z 172 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 172 položiek