GAINERY

GAINERY

Gainery

OBJEMOVÉ PRÍPRAVKY

GAINER PRE ZVÝŠENIE TELESNEJ HMOTNOSTI S VYSOKÝM OBSAHOM SACHARIDOV A BIELKOVÍN. POKROČILÉ KOMPLEXNÉ ZLOŽENIE OBSAHUJE 5 DRUHOV SACHARIDOV A 11 DRUHOV BIELKOVÍN, BEZ PRIDANÉHO CUKRU, PRE ZABEZPEČENIE EXTRA POTREBY KALÓRIÍ.

Objemové prípravky

Na efektívne naberanie svalovej hmoty Vám tiež môžu pomôcť napríklad aj objemo...

Gainery

OBJEMOVÉ PRÍPRAVKY

GAINER PRE ZVÝŠENIE TELESNEJ HMOTNOSTI S VYSOKÝM OBSAHOM SACHARIDOV A BIELKOVÍN. POKROČILÉ KOMPLEXNÉ ZLOŽENIE OBSAHUJE 5 DRUHOV SACHARIDOV A 11 DRUHOV BIELKOVÍN, BEZ PRIDANÉHO CUKRU, PRE ZABEZPEČENIE EXTRA POTREBY KALÓRIÍ.

Objemové prípravky

Na efektívne naberanie svalovej hmoty Vám tiež môžu pomôcť napríklad aj objemové prípravky. Vďaka nim môžete dosiahnuť skvalitnenie a zlepšenie svojich pravidelných tréningov v tom zmysle, že vám objemové prípravky môžu pomôcť práve v tých oblastiach, v ktorých to považujete za potrebné. Pri návšteve fitness centra alebo aj obchodu, ktorý sa zaoberá predajom fitness a posilňovacích pomôcok si môžete všimnúť, že práve tu nájdete objemové prípravky zamerané určené pre každého, stačí si len správne vybrať.

Bude to asi znieť neuveriteľne, ale aj výber objemových prípravkov nie je až taká jednoduchá záležitosť, ako by sa mohlo na zdať. Vôbec to nie je jednoduché, preto je vhodné, ak sa vopred poradíte. Najlepšie pre Vás určite bude, ak sa rozhodnete pred kúpou objemových prípravkov poradiť so svojim osobným fitness trénerom. Títo ľudia sa v oblasti fitness a posilňovania pohybujú už dlhší čas, takže najlepšie Vám budú vedieť poradiť, čo je pre vás najvhodnejšie. Pri výbere objemových prípravkov musíte totiž myslieť najmä na úroveň svojej fyzickej kondície.

Ako už možno zo samotného názvu vyplýva, tak objemové prípravky slúžia na nadobúdanie svalovej hmoty. V konečnom dôsledku presne o to aj ide, keď sa snažíte posilňovať, snažíte sa nadobúdať aj svalovú hmotu. Presne s tým vám vedia veľmi dobre pomôcť práve objemové prípravky. Ak sa pred ich kúpou vopred poradíte s fitness trénerom alebo s niekým, kto sa cvičeniu a posilňovaniu venuje už dlhší čas, určite tak nemôžete nič stratiť. Dalo by sa povedať, že naopak, môžete tým len a len získať. Nadobúdanie svalovej hmoty tiež súvisí aj s naberaním svalového objemu, takže vám v tomto smere určite môžu len a len pomôcť.

V dnešnej dobe, kedy je šírka každého sortimentu skutočne veľká, je dôležité si uvedomiť, že aj objemové prípravky môžeme nájsť v rozličnej forme. Nie je pravdou, že by sa dnes objemové prípravky dali zohnať jedine vo forme tabliet. Táto skutočnosť je už dávno minulosťou, pretože dnes sú vám k dispozícií tiež aj objemové prípravky v práškovej alebo v tekutej forme. Záleží iba na vás, pre akú formu objemových prípravkov sa rozhodnete. Každý z nás dáva prednosť inej forme, najlepšie takej, na akú je zvyknutý. Ak máte radi tablety, tak najskôr siahnete po objemových prípravkoch vo forme tabliet. Vaši priatelia, prípadne známy, možno siahnu po objemových prípravkoch v práškovej alebo tekutej forme.

Špecifické postavenie medzi objemovými prípravkami majú najmä aminokyseliny. Podobne ako pri iných objemových prípravkoch, tak aj pri aminokyselinách platí, že ich existuje niekoľko druhov. Pri výbere objemových prípravkov, ktoré obsahujú aminokyseliny by ste sa mali vopred poradiť s predavačom obchodu, fitness trénerom alebo s vašim známym, ktorí sa posilňovaniu, ale najmä užívaniu objemových prípravkov venuje už dlhšiu dobu. Všetko závisí v tomto smere len a len na vás. Podobne ako pri iných ľudských činnostiach, tak aj pri objemových prípravkoch platí, že ide najmä o otázku priorít. Aminokyseliny sú však základnou stavebnou jednotkou bielkovín. Lepšie povedané, spojenie jednotlivých molekúl aminokyselín vytvára bielkoviny, ktoré sú základom pre stavbu a následný rozvoj svalov.

Ďalšie objemové prípravky obsahujú sacharidy a proteíny. Ide o základné látky, ktoré sú nesmierne dôležité pri cvičení a posilňovaní. Tieto látky totiž dodávajú do tela viac kalórií, vďaka čomu sa môže zvýšiť vaša výkonnosť. Výsledkom toho bude, že vaše výkony podávané pri jednotlivých posilňovacích úkonoch budú vyššie. Taktiež budete mať počas cvičenia pocit, že máte viac energie, čo sa vám určite zíde pri vykonávaní jednotlivých posilňovacích úkonoch. Pri športových výkonoch ide najmä o dosahovanie dobrých výkonov, na čo však budete potrebovať dostatok energie. Práve v tomto smere vám môžu pomôcť objemové prípravky s obsahom sacharidov a proteínov.

Okrem toho, že objemové prípravky existujú v rôznych formách, teda vo forme tekutej, práškovej alebo tabletovej, sú vám k dispozícií tiež aj v rôznych gramážach. Znamená to, že objemové prípravky v danej forme si môžete kúpiť, napríklad pokiaľ ide o tabletovú formu v balení, ktoré obsahuje napríklad 30,60,120 alebo dokonca aj 180 tabliet. Väčšina ľudí si spočiatku kúpi balenie, ktoré obsahuje 60 kapsúl, takže im toto balenie vydrží na dva mesiace a neskôr, po pozitívnych skúsenostiach, si kúpia balenie, ktoré obsahuje aj viac tabliet, samozrejme, pokiaľ je toto balenie k dispozícií. Pokiaľ sa zameriame na objemové prípravky vo forme prášku, tak je možné si ich zakúpiť zväčša v balení s hmotnosťou 200 gramov, 450 gramov, 500 gramov alebo aj 1 kg. Podobne ako pri objemových prípravkoch v tabletovej forme, tak aj pri týchto objemových prípravkoch si ľudia zvyknú zakúpiť najskôr balenie s nižšou hmotnosťou a neskôr, po pozitívnych skúsenostiach, siahnu po baleniach s vyššou hmotnosťou, ktoré vydrží dlhšie.

Pri objemových prípravkoch, podobne ako pri iných prípravkoch je vhodné riadiť sa dávkovaním, ktoré je uvedené na etikete, prípadne je vhodné dávkovanie vopred konzultovať s fitness trénerom. Určite nebude pre vás vhodné, ak si začnete meniť dávkovanie objemových prípravkoch sami od seba. Môže sa tak veľmi ľahko stať, že potom sami sebe skôr uškodíte akoby ste si mali pomôcť, čo určite nie je vo vašom záujme. Pri objemových prípravkoch platí, že pomaly sa ďalej zájde, preto určite nie je vhodné zbytočne sa riadiť dávkovaním, ktoré nie je uvedené na etikete objemového prípravku.

Okrem vyššie uvedenej práškovej, tabletovej alebo tekutej forme, existujú objemové prípravky tiež aj vo forme pudingu. Objemové prípravky vo forme pudingu sú vyrábané v rôznych príchutiach, preto si určite budete môcť vybrať presne tú, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Objemové prípravky v pudingovej forme sú vhodné napríklad na raňajky pre tých, ktorí nemajú radi príliš pestré a sýte raňajky. Taktiež sú objemové prípravky v pudingovej forme vhodné aj pre tých, ktorí hľadajú olovrant v prijateľnej forme.

Ďalšou formou objemových prípravkov okrem pudingovej, práškovej, tekutej a tabletovej formy existujú tiež aj objemové prípravky vo forme kokteilu. Podobne ako objemové prípravky v pudingovej forme, tak aj tieto sú dostupné v rôznych príchutiach, takže si určite budete môcť vybrať presne tú príchuť, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Je len na vás, pre ktorú formu objemových prípravkov sa rozhodnete, vždy je dôležité len to, aby ste urobili pre seba a najmä pre svoje telo niečo dobré. Určite by ste sa mali venovať aj sami sebe. Na tom nie je nič egoistické, pretože pokiaľ sa budete venovať sami sebe, môže to pre vás predstavovať cestu za šťastnejším a úspešnejším životom.

Viac

GAINERY 35 produkty

na stranu
Zobraziť 13 - 24 z 35 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 35 položiek