Steppery

Steppery

Steppery

Milovníkov domáceho cvičenia určite zaujmú aj stepery.  Dnes je možné zohnať steppery, ktoré vám umožňujú získať dostatok lepšej fyzickej kondície. Možno to bude znieť prekvapivo, ale ak sa rozhodnete pravidelne používať stepper, hoci len mini stepper,  prejaví sa to aj na vašom tele. Pravidelné cvičenie, ktoré vám umožní práve stepper ...

Steppery

Milovníkov domáceho cvičenia určite zaujmú aj stepery.  Dnes je možné zohnať steppery, ktoré vám umožňujú získať dostatok lepšej fyzickej kondície. Možno to bude znieť prekvapivo, ale ak sa rozhodnete pravidelne používať stepper, hoci len mini stepper,  prejaví sa to aj na vašom tele. Pravidelné cvičenie, ktoré vám umožní práve stepper vám pomôže efektívne posilniť stehenné svaly, lýtkové svaly a boky. Dokonca vám steppery môžu pomôcť aj získať lepšiu úroveň fyzickej kondície.

Rôzne druhy stepperu

Ak si myslíte, že existuje iba jeden stepper, dovoľte nám, aby sme vás uviedli do reality. Dnes poznáme rôzne druhy stepperov, ktoré vám pomôžu ešte rýchlejšie dostať sa do správnej formy a vyzerať oveľa skôr fit. Prevratnou novinkou je stepper s lankami. Vo všeobecnosti možno povedať, že steppery sú určené na posilňovanie dolných partií ľudského tela. Je to práve stepper s lankami, ktorý vám umožní okrem dolných partií posilňovať aj horné partie. Ďalším druhom stepperu je twist stepper. V porovnaní s klasickým stepperom má väčšie rozmery, ale na druhej strane je potrebné povedať, že poskytuje oveľa viac možností. Práve twist stepper vám umožní ešte efektívnejšie posilňovať horné partie.

Modernosť, ktorú prináša stepper

Podobne ako iné fitness zariadenia, tak aj steppery prešli modernizáciou, ktorá sa ich dotkla v pravom zmysle slova. Výsledkom toho je, že dnešné steppery sú vybavené LCD displejom, na ktorých sa zobrazujú všetky dôležité údaje o cvičení. Ide najmä o pravidelné zobrazovanie počtu krokov a dĺžku cvičenia. Drahšie steppery poskytujú aj možnosť uloženia týchto údajov do pamäte. Ak sa rozhodte kúpiť si stepper, ktorý túto vlastnosť nemá, môžete si výsledky cvičenia zapisovať do notesa. Stepper s lankom, ale tiež aj iné steppery umožňujú vybrať si možnosť úrovne zaťaženia. 

Viac

Steppery 14 produkty

na stranu
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek