Cyklotrenažéry

Cyklotrenažér Spartan SPIN BIKE 1800 Zobraziť väčšie

Cyklotrenažér Spartan SPIN BIKE 1800

Nové

cyklotrenažér značky Spartan

Viac detailov

291 €

10 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

Detaily

Predstavujeme Vám tento jedinečný cyklotrenažér, ktorý Vám ponúka pohodlné a bezpečné cvičenie v pohodlí domova. Obsahuje gélové sedadlo, ktoré je možné nastaviť horizontálne aj vertikálne. Vďaka pocitu istoty a bezpečia počas cvičenia tiež obsahuje špeciálnu bezpečnostnú brzdu. Funguje na reťazový pohon a hmotnosť jeho zotrvačníka dosahuje 18 kg. 

Samozrejmosťou je počítač s LCD displejom, na ktorom sa zobrazujú pre Vás všetky potrebné informácie ohľadom práve prebiehajúceho cvičenia. Dozviete sa tak dĺžku prejdenej vzdialenosti, počet spálených kalórií, čas strávený cvičením a aktuálne zvolenú záťaž. Počítač tiež obsahuje aj funkciu SCAN, čo znamená, že si môžete jednotlivé výsledky cvičenia uložiť do pamäte počítača. 

Na to,aby bolo používanie tohto cyklotrenažéra skutočne jednoduché a pohodlné, obsahuje špeciálny vyrovnávací mechanizmus. Na umožnenie ľahkého transportu obsahuje v spodnej časti špeciálne kolieska. Záťaž je možné ovládať manuálne a obsahuje 3 dielne kľuky, ktoré sa nachádzajú na priemyselných ložiskách. Neobsahuje voľnobežku, teda furtšlap. Obsahuje tiež aj držiak na fľašu.


Technické parametre:

- rozmery: 121x115x50 cm (dĺžka x šírka x výška)
- hmotnosť zariadenia dosahuje  54kg
- maximálna nosnosť predstavuje 120 kg

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na k

Určené na domáce použitie