ENDURANCE LÍNIA

Magna Shot - 20 x 25 ml, Príchuť citrón-limetka Zobraziť väčšie

Magna Shot - 20 x 25 ml, Príchuť citrón-limetka

bt-811_478

Nové

25 €

100 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

In stock

Detaily

1 dávka (25 ml) obsahuje:

  • 350 mg horčíka
  • 1000 mg L-karnitín
  • 100 mg extrakt zo zelenej kávy
  • 50 mg draslík
  • 2,8 mg vitamín B6

Horčík je životne dôležitý minerál pre ľudské telo. Túto skutočnosť potvrdzuje aj fakt, že, podobne ako draslík, tak aj horčík je prítomný vo všetkých bunkách nášho tela. Horčík nie je možné nahradiť ničím iným, a naše telo ho nie je schopné produkovať, mali by sme preto dbať na správny príjem minerálov.

Vzhľadom k tomu, že horčík má pomerne komplexné fyziologické účinky a je zapojený do radu metabolických procesov, môže jeho nedostatok vyvolať celý rad symptómov. Nedostatok horčíka je obvykle spôsobený nezdravým životným štýlom, nedostatkom fyzickej aktivity, chronickým stresom, nedostatočnou alebo zlou kvalitou potravín. Zvýšená potreba horčíka nastáva tiež v obdobiach akými sú tehotenstvo a dojčenie, rast vo všeobecnosti, nadmerná športová záťaž, pravidelná náročná fyzická aktivita.

Horčík prispieva k udržaniu rovnováhy elektrolytov a normálnym metabolickým procesom potrebným k správnej látkovej premene, dôležitým pre tvorbu energie v organizme a podporuje normálnu funkciu svalov. Vitamín B a horčík prispievajú k normálnej funkcii nervového systému a k zníženiu únavy a vyčerpania.

Balenie: 20 x 25 ml (20 dávok)

Príchuť: citrón-limetka

Odporúčané dávkovanie: Odporúča sa užívať 1 ampulku (25 ml) počas tréningu.

Zloženie: purifikovaná voda, Magna Duo Matrix (glukónan horečnatý, citran horečnatý), L-karnitín, kyselina (kyselina citrónová), extrakt zo zelenej kávy, aróma, chlorid draselný, sladidlá (acesulfám K*, sukralóza), konzervačná látka (kyselina sorbová), pyridoxínhydrochlorid. 
*Obsahuje zdroj fenylalanínu.


Charakteristické látky v 25 ml
Veľkosť 1 dávky: 25 ml / Počet dávok v balení 20 x25 ml: 20
*RVH: Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem dospelého (8400 kJ/2000 kcal).
**: RVH nie je stanovené.
  1 dávka 25 ml RVH%*
25 ml
Vitamín B6 2,8 mg 200%
Horčík 350 mg 93%
L-karnitín 1000 mg **
Extrakt zo zelenej kávy
- z toho kofeín
- z toho kyselina chlorogénová
100 mg
10 mg
10 mg
**
**
**

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Obsahuje kofeín (10 mg/dávka, 40 mg/100 ml). Neodporúča sa deťom ani tehotným a dojčiacim ženám. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.

Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5-25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.