OSTATNÉ VÝŽIVOVÉ DOPLNKY

BioTech USA Tribooster - 60 tabliet Zobraziť väčšie

BioTech USA Tribooster - 60 tabliet

bt-521

Nové

17 €

100 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

In stock

Detaily

Tribooster v tabletovej forme s vysokou dávkou Tribulus Terrestris je doporučený pre silových športovcov, ktorí chcú získať ďalšiu extra podporu pri dosahovaní svojich športových cieľov. Tribooster je bezdopingový suplement. Ako všetky BioTech USA produkty, obsahuje bezpečné a starostlivo vybrané zložky.

Balenie: 60 tabliet (60 tabliet)

Dávkovanie: Odporúča sa užívať 1 tabletu denne s nápojom.

Zloženie: 95,2% extrakt z Tribulus terrestris (kotvičník zemný) obsahujúci saponíny, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza, fosforečnan vápenatý), protihrudkujúca látka (stearan horečnatý, oxid kremičitý), leštiaca látka (hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylpyrolidón).

Charakteristické látky v dennej dávke
Denná dávka: 1 tableta / Počet dávok v balení 60 tabliet: 60
  1 tableta
extrakt z Tribulus terrestris (kotvičník zemný) 2000 mg

Upozornenie: Preparát skladujte na suchom mieste bez prístupu priameho slnečného žiarenia. Skladujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.

Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5-25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.