VITAMÍNY A MINERÁLY

BioTech USA Destress - 30 kapsúl Zobraziť väčšie

BioTech USA Destress - 30 kapsúl

bt-882

Nové

12 €

100 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

In stock

Detaily

1 dávka (1 kapsula) obsahuje:

  • 100 mg horčík
  • 1,4 mg vitamín B6
  • 100 mg Valeriána (extrakt z koreňa Valeriana officinalis)
  • 100 mg Medovka (extrakt z listov Mellissa officinalis)
  • 100 mg Chmeľ (extrakt z plodov Humulus lupulus)

Stres je súčasťou každodenného života moderného človeka. Každý impulz ktorému sme vystavený môže v tele spustiť stresovú reakciu. Silný pozitívny alebo negatívny impulz môže vyvolať neprimerane intenzívnu reakciu. Neustály stresový stav môže poškodiť nervový a hormonálny systém, a vyvolať tráviace problémy. Vitamín B6 podporuje reguláciu hormonálnej aktivity. Bezlepkový produkt.

Balenie: 30 kapsúl (30 dávok)

Odporúčané dávkovanie: Užívajte 1 kapsulu denne 30 minút pred jedlom.

Zloženie: oxid horečnatý, extrakt z koreňa valeriány lekárskej (Valeriana officinalis), extrakt z chmeľových šištíc (Humulus lupulus), extrakt z listov medovky lekárskej (Melissa officinalis), kapsula [želatína, purifikovaná voda, farbivo (oxid titaničitý)], objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce látky (stearan horečnatý, oxid kremičitý), pyridoxínhydrochlorid.

Charakteristické látky v dennej dávke
Denná dávka: 1 kapsula
Počet dávok v balení 30 kapsúl: 30
  1 kapsula *RVH%
Horčík 100 mg 27%
Vitamín B6 1,4 mg 100%
extrakt z koreňa valeriány lekárskej (Valeriana officinalis) 100 mg **
extrakt z chmeľových šištíc (Humulus lupulus) 100 mg **
extrakt z listov medovky lekárskej (Melissa officinalis) 100 mg **

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Neodporúča sa tehotným a dojčiacim ženám. Prípravok nesmú užívať detí mladšie ako 12 rokov. Pred užívaním konzultujte so svojím lekárom. Užívanie prípravku si vyžaduje zvýšenú pozornosť pri riadení motorového vozidla. Valeriána lekárska môže zvýšiť sedatívny účinok barbiturátov, alkoholu a benzodiazepínov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Nevhodné pre osoby alergické (precitlivené) na niektorú z látok uvedených v zložení produktu.

Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5-25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.