Blog

Sem budeme pravidlne prispievať svojimi postrehmi ... :)

Posilka doma ?
Pridané: 06.09.2018

Áno, s prehľadom ... Existuje veľa ľudí, ktorí Ti na otázku "Prečo necvičíš ?" odpovedia jednoducho, že nemajú čas chodiť do fitness centra. Položíš im druhú otázku : "OK, nemáš čas, prečo necvičíš doma ?" Lebo ... to nie je ono, to sa nedá - bla, bla, bla ... Kde je vôľa, tam je cesta.

viac
Začnite spaľovať energiu tak, ako nikdy predtým.
Pridané: 07.07.2018

Adaptácia. Slovo, ktoré odpovedá na dôležitú otázku, prečo sa už toľko nepotíte prípadne prečo máte tak slabý energetický výdaj. Po určitom čase sa musíte začať viac snažiť, aby ste dosiahli intenzitu a výsledky ako na začiatku. Nech začnete s akoukoľvek činnosťou, telo pomerne rýchlo príde na to, ako vykonať cvik s najnižšou dávkou námahy. Ak chcete telo oklamať a zlepšovať...

viac
Trénujem doma
Pridané: 27.04.2018

Nechcete alebo nemôžete navštevovať fitness centrum ? Akékoľvek sú dôvody, nevešajte hlavu. Kvalitný tréning absolvujte priamo u seba doma. Inšpirujte sa našimi tipmi. Ak budete mať nejaké iné nápady, neváhajte a sem s nimi. 

viac
16 tipov ako na brušné svaly
Pridané: 27.04.2018

Pevný stred tela, to nie sú len tehličky, tam sa všetko začína. Dodá Vám potrebnú silu a istotu pri množstve cvikov. Ako budujete brušné svaly? Napíšte pár tipov, inšpirácie nie je nikdy dosť.

viac
Prečo posilňovať
Pridané: 27.04.2018

Fúúú, no prečo začať. Kvôli vyšportovanej postave? Zdraviu? Forme? Čo motivovalo vás? Vyjadrite sa v komentári pod článkom. Začnem hneď s potešujúcou správou. Veda prináša stále nové dôkazy o tom, čo my všetci aktívny cvičenci už dlhšie alebo kratšie s radosťou a pôžitkom používame v praxi, teda na vlastnej koži.

viac
Dôvody prečo cvičiť a športovať
Pridané: 27.04.2018

Spísali sme 9 myšlienok, ktoré podľa nášho názoru zasiahnu väčšinu návštevníkov nášho e-shopu, ktorí v blízkej budúcnosti začnú športovať alebo cvičiť. Kľudne sa potom ozvite a zanechajte spätnú väzbu v tomto článku či na facebooku.  

viac
posiľnovacie stroje a lavice
Copyright 2018 - 2022 © posiľnovacie stroje a lavice
Tvorba internetových obchodov - Atomer.sk