Spolu to dáme
Tréning, motivácia, výživa. Rady, tipy, prekvapenia, zadarmo u Teba doma. Spam neposielame, kedykoľvek sa môžeš odhlásiť.
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).

Dôvody prečo cvičiť a športovať

Pridané: 27.04.2018

Spísali sme 9 myšlienok, ktoré podľa nášho názoru zasiahnu väčšinu návštevníkov nášho e-shopu, ktorí v blízkej budúcnosti začnú športovať alebo cvičiť. Kľudne sa potom ozvite a zanechajte spätnú väzbu v tomto článku či na facebooku.  

Dôvody prečo cvičiť a športovať :

 

Dobrý pocit - nie, nie je to len fráza. Vážne ho získaš. A rovno 2x. Vnútorný - uvedomíš si, že šport a cvičenie Ti prináša veľa pozitív, robíš niečo dobré pre seba aj svoje telo, inšpiruješ ostatných, ideš príkladom. Fyzický - Tvoje telo sa spevní, kondička a výdrž sa vylepší, si pružnejší, odolnejší, výborne spíš, ráno vstávaš plný energie.

 

Vzhľad a stavba tela - posilňovací tréning je najprístupnejšou metódou k vypracovaniu a udržaniu silného, zdravého, výkonného a pekného tela.

 

Dôvody prečo cvičiť a športovaťVarenie, stravovanie - jedna z naj výhod. Koľko chalanov/chlapov v tvojom okolí varí? Výhody varenia sú nespochybniteľné. Sám si navaríš, vieš, čo v tom jedle je a čo tam nie je. Reštaurácia alebo donáška sa tomuto nikdy nevyrovná. Použiješ suroviny, ktoré preferuješ. Tvoj partner/partnerka sa okrem radosti z dobre navareného kvalitného obeda, či večere k tebe pridá a už budete dvaja. A dvaja to nie jeden, ako sa vraví. Získaš zručnosť, človek sa predsa stále má učiť. Každým ďalším krokom sa posunie o kúsok vpred k cieľu. Spoznáte svoju kuchyňu do detailov, už nebudeš partnerovi volať, kde je tĺčik na mäso alebo ako dlho variť zemiaky.

 

Vzťahy, komunita - časť je spomenutá aj pri energii. Cvičením alebo športovaním si vyvetráš hlavu, prídeš na iné myšlienky. Ja často vravím, že pri futbale sa vybesním, domov prídem šťastne unavený a kľudný. Všetci vieme že pokoj a rozvaha partnerskému, rodinnému alebo hocakému vzťahu len pomáhajú. Druhou stranou mince je, že spoznáš ľudí, ktorí sú na rovnakej vlne ako Ty. Pokecáš, pomôžeš, poradíš, v lepšom prípade budete kamoši a tých nie je nikdy dosť.

 

Trpezlivosť, sebaovládanie, disciplína - pri cvičení a športovaní získaš, v reálnom živote častokrát využiješ. Zmeníš pohľad na veci, ktoré by si bežne vnímal inak. Nájdeš riešenie v pokoji a kľude, zareaguješ správne v dôležitých situáciách, ktoré by Ti mohli spôsobiť zdravotné alebo iné problémy. Hlava dokáže veľa.

 

Motivácia - po dvoch rokoch ostane pri cvičení 25% cvičencov, sme tu preto, aby si nebol medzi zvyšnými 75%.

 

Vzor - či chceš alebo nie, staneš sa ním. Všetci vedia, že cvičenie a šport prinášajú kopu výhod. Preto sa Ťa skôr či neskôr niekto opýta: ,,Ako to robíš, že dodržuješ zásady, si trpezlivý, ideš si za svojim a čo Ťa pri tom cvičení tak silno drží ”?? Prípadne Ťa niekto kvôli športu alebo cvičeniu vyhľadá. Aj keby nie, pre Tvoju rodinu, známych, blízkych budeš ten kto niečo pre seba robí.

 

Zdravie - nepotrpím si na zbytočne reči, dám jednu vetu. Pri správnom a rozumnom prevedení, dodržaní zopár rád v oblasti výživy sa Ti Tvoje telo poďakuje a odmení.

 

Energia - stáva sa Ti, že si unavený, nič sa Ti nechce, sadneš k telke a tam sa ten stav len prehlbuje? Nemáš chuť jesť, resp. je ti ťažko, celý si dobitý. Poznám to, a ver alebo nie, keď niekomu poviem, že idem cvičiť alebo hrať futbal, tak si ťukajú na čelo. Vravia, keď som od 7 do 17 v práci som narobený až až. Predsa aj to sa počíta. Áno, je to namáhavé, súhlasím. Rozdiel je v tom, že pri športe zapájaš iné svaly, vyvetrá sa Ti hlava, necítiš až takú únavu, lebo robíš čo Ťa baví. Často krát sa vrátim z posilky v lepšej nálade a plnší energie, ako keď som odchádzal z bytu.  




Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre vložiť nový komentár

Činkové sety, činky, posiľnovacie stroje a lavice, rotopedy, eliptické trenažéry, bežecké pásy a fit
Copyright 2018 - 2022 © Činkové sety, činky, posiľnovacie stroje a lavice, rotopedy, eliptické trenažéry, bežecké pásy a fit
Tvorba internetových obchodov - Atomer.sk