Vzpieračské opasky

Vzpieračské opasky

Vzpieračské a fitness opasky na cvičenie a posilňovanie sú vhodné pre každého športovca pri vzpieraní., a navyše chráni aj vašu chrbticu pri zaťaži.

 

Ku každému, kto sa pravidelne venuje posilňovaniu neodmysliteľne patria vzpieračské opasky. Sme si plne vedomí, že tí z vás, pre ktorých sa posilňovanie stalo životným štýlom určite ocenia naše op...

Vzpieračské a fitness opasky na cvičenie a posilňovanie sú vhodné pre každého športovca pri vzpieraní., a navyše chráni aj vašu chrbticu pri zaťaži.

 

Ku každému, kto sa pravidelne venuje posilňovaniu neodmysliteľne patria vzpieračské opasky. Sme si plne vedomí, že tí z vás, pre ktorých sa posilňovanie stalo životným štýlom určite ocenia naše opasky na cvičenie. Nie je celkom pravdou, že opasky na posilňovanie sú určené výhradne pre pokročilých alebo profesionálov. Aj začiatočníci, ktorí sa ešte len púšťajú do náročného posilňovania, by mali mať kvalitné vybavenie, ktoré vám zabezpečí dostatok pohodlia  a nenahraditeľný pocit istoty a bezpečia. Presne o tom sú aj opasky na posilňovanie.

Ako si vyberať  opasok na vzpieranie?

Každý opasok na cvičenie je iný. Závisí najmä od materiálu, z ktorého je vyrobený. Ďalším dôležitým faktorom je tiež aj farba. Mohlo by sa teda konštatovať, že opasky na posilňovanie si môžete vyberať nielen podľa materiálu, z ktorého sú vyrobené, ale tiež aj podľa farby. Najčastejšie sa však môžete stretnúť s tým, že opasok na vzpieranie je vyrobený v klasickej čiernej alebo tmavohnedej farbe.

Prečo používať opasky na posilňovanie?

Veľkou výhodou pravidelného a bezpečného používanie opasku na vzpieranie je najmä to, že poskytuje nenahraditeľnú a jedinečnú ochranu najmä pri dvíhaní ťažkých závaží. Práve dvíhanie závaží s vysokou hmotnosťou patrí k bežným a základným aktivitám pri posilňovaním. Je to neuveriteľný spôsob, pomocou ktorého môžete nadobudnúť dostatok svalovej hmoty.  Pri posilňovaní dochádza k dvíhaniu ťažkých závaží a preto je dôležité myslieť na ochranu a bezpečnosť. Je to veľmi dôležité najmä zo zdravotného hľadiska.

 

 

 

 

 

Viac

Vzpieračské opasky 32 produkty

na stranu
Zobraziť 25 - 32 z 32 položiek
Zobraziť 25 - 32 z 32 položiek