Vodné športy

Vodné športy

Kvalitné a lacné doplnky do vody. V našej ponuke nájdete plavecké okuliare, plavecké čiapky, masky na potápanie, potápacie súpravy, potápacie masky, potápacie trubice, úpchavky do nosa a uší, plávacie plutvy, plávacie dosky, bezpečnostné vesty, plavky a to pánske plavky = mužské plavky, dámske plavky = ženské plavky, detské plavky = plavky pre d...

Kvalitné a lacné doplnky do vody. V našej ponuke nájdete plavecké okuliare, plavecké čiapky, masky na potápanie, potápacie súpravy, potápacie masky, potápacie trubice, úpchavky do nosa a uší, plávacie plutvy, plávacie dosky, bezpečnostné vesty, plavky a to pánske plavky = mužské plavky, dámske plavky = ženské plavky, detské plavky = plavky pre deti, topánky do vody a iné lacné a vysoko kvalitné doplnky do vody.

Vo svete športu majú jednoznačne výsostné postavenie vodné športy. V dnešnej dobe je určite veľkou výhodou skutočnosť, že vodné športy je možné vykonávať počas celého roka. Dnes už totiž dokážeme postaviť kryté plavárne a tak nám vykonávaniu vodných športov už nič nestojí v ceste. Ak sa povie pojem vodné športy, určite vám mnohým napadne ako prvé plávanie. Áno, je to práve plávanie, ktoré patrí k najčastejšie vykonávaným a najobľúbenejším športom súčasnosti. Plávanie má tú výhodu, že ho môžu vykonávať doslova všetci. Deti, puberťáci, muži, ženy, seniori či ľudia v produktívnom veku. Plávanie sa dokonca odporúča aj ako jediný šport pre obéznych ľudí, ktorí vďaka svojej hmotnosti majú problém s inými športmi.

Čo všetko potrebujete na plávanie?

Na to, aby ste sa mohli pravidelne a intenzívne venovať  plávaniu budete potrebovať množstvo doplnkov. Nie je pravdou, že na vodný šport, medzi ktorý patrí plávanie budete potrebovať iba plavky. Plavky rozlišujeme podľa pohlavia. Poznáme tak detské plavky, pánske plavky a dámske plavky.  Okrem nich sa vám určite zídu aj plavecké okuliare. Pri ich výbere by ste mali zohľadniť najmä svoj vek a pohlavie. Pre ľudí, ktorí majú dlhé vlasy, ale chcú sa pravidelne venovať plávaniu sa určite budú hodiť plavecké čiapky. Sú  vyrobené z jemného gumeného materiálu a umožnia to, aby si človek pri plávaní nenamočil vlasy.

Aký je po plávaní druhý najobľúbenejší vodný šport?

Okrem plávania sa veľa ľudí venuje tiež aj potápaniu. V porovnaní s plávaním má potápanie nevýhodu, že sa nedá vykonávať v každom ročnom období. Je to možné iba v prípade, že vám nerobí problém sledovať nudné dno bazéna. Na potápanie sa vám určite zíde potápacie súpravy. Ak sa chcete venovať potápaniu, taktiež by vás mohli zaujať potápacie masky. Medzi ďalšie potreby nevyhnutné na vykonávanie potápania určite patria tiež aj potápacie trubice a plávacie plutvy.  

 

Viac

Vodné športy 284 produkty

na stranu
Zobraziť 13 - 24 z 284 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 284 položiek