Kotúče 26mm

Kotúče 26mm

Kotúče s priemerom 25mm, 26mm, 28mm a 30mm nájdete v ponuke za najnižšie ceny. Máme liatinové, železné, oceľové, betonové a cementové 26mm kotúče.

Kotúče 26 mm

Akýmsi symbolom a základom posilňovania a oblasti fitness sa stali práve kotúče. Pokiaľ sa oblasti fitness a posilňovania venuje už dlhšiu dobu, mali by ste vedieť, že existujú rôzne druh...

Kotúče s priemerom 25mm, 26mm, 28mm a 30mm nájdete v ponuke za najnižšie ceny. Máme liatinové, železné, oceľové, betonové a cementové 26mm kotúče.

Kotúče 26 mm

Akýmsi symbolom a základom posilňovania a oblasti fitness sa stali práve kotúče. Pokiaľ sa oblasti fitness a posilňovania venuje už dlhšiu dobu, mali by ste vedieť, že existujú rôzne druhy kotúčov, najmä čo sa týka rozmerov. Kotúče na posilňovanie sú diferencované predovšetkým podľa hmotnosti. Ďalším dôležitým faktorom, ktorý zohráva kľúčovú úlohu je práve priemer kotúčov. Toto je veľmi dôležité, pretože kotúče sa umiestňujú na posilňovaciu tyč spolu s bezpečnostným hriadeľom. Kotúče 26 mm, teda kotúče s priemerom 26 mm patria medzi najčastejšie používané kotúče.

Kto môže používať kotúče 26 mm?

Vzhľadom na to, že kotúče s priemerom 26 mm sú diferencované na základe ich hmotnosti, dalo by sa konštatovať, že ich môže používať skutočne každý. Kotúče 26 mm sú totiž vyrábané v rôznych hmotnostiach, stačí si len dobre pozrieť ponuku na trhu. Pevne veríme, že ponuka našich kotúčov s priemerom 26 mm vás zaujala a nájdete si u nás presne ten kotúč, s ktorým budete na dlhší čas spokojný. Treba si teda pri výbere vhodného kotúča dávať pozor predovšetkým na jeho priemer. Nie je totiž pravdou, že je kotúč ako kotúč. Dôležitý je pri výbere kotúča najmä jeho priemer.

Aké sú druhy kotúčov?

Poznáme rôzne druhy kotúčov. Ich základná diferenciácia spočíva napríklad v materiály, z ktorého sú vyrobené. Najčastejšie sa môžete stretnúť s oceľovým závažím. Taktiež mnoho obchodov, vrátane nás má tiež k dispozícií kotúče 26mm vyrobené zo železného materiálu. Okrem železného kotúču 26mm a oceľového závažia 26mm je taktiež pre vás k dispozícií aj liatinové závažie. Každé zo závaží 26mm má svoje výhody, ale tiež aj nevýhody. Taktiež je dôležité si uvedomiť, že od kvality závažia závisí tiež aj cena. Vo všeobecnosti platí, že čím je závažie 26mm drahšie, tým väčšiu kvalitu od neho možno očakávať.

 

Viac

Kotúče 26mm 14 produkty

na stranu
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek