Stolný tenis

Stolný tenis

V našom eshope nájdete komplet vybavenie na pingpong alebo stolný tenis. V ponuke nájdete stoly na stolný tenis interierové a exterierové, stolnotenisové rakety, pingpongové loptičky a stolnotenisové sieťky.

K veľmi obľúbeným indoorovým športom určite patrí práve stolný tenis. Možno o tom ani neviete, ale stolný tenis je obľúbený do takej miery,...

V našom eshope nájdete komplet vybavenie na pingpong alebo stolný tenis. V ponuke nájdete stoly na stolný tenis interierové a exterierové, stolnotenisové rakety, pingpongové loptičky a stolnotenisové sieťky.

K veľmi obľúbeným indoorovým športom určite patrí práve stolný tenis. Možno o tom ani neviete, ale stolný tenis je obľúbený do takej miery, že dokonca vznikajú aj rôzne záujmové krúžky, ktoré sa venujú hraniu a zdokonaľovaniu sa v stolnom tenise. Možno to bude znieť neuveriteľne, ale aj stolný tenis dokáže byť skutočne náročný, najmä ak sa chcete stať skutočným profesionálom. Na to, aby ste mohli čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie hrať stoln tenis, budete potrebovať rôzne pomôcky. Pýtate sa, aké pomôcky bude potrebovať pri stolnom tenise? Dozviete sa to v nasledujúcich riadkoch.

Čo všetko je potrebné na stolný tenis?

Podobne ako iné športy, tak aj stolný tenis si vyžaduje kúpu rozličných pomôcok. Do popredia sa určite pri stolnom tenise, ktorému sa tiež hovorí aj pingpong dostávajú práve stoly na stolný tenis. Práve stol na stolný tenis tvorí základ toho nesmierne zaujímavého indoorového športu. Okrem stolu na stolný tenis je tiež veľmi dôležité venovať pozornosť pinpongovej rakete. Je to práve pingpongová raketa, ktorá vám umožňuje odrážať loptičky na pingpongovom stole. Dalo by sa tak povedať, že na to, aby ste sa mohli venovať stolnému tenisu vám postačí stôl na stolný tenis a raketa na stolný tenis.

Ďalšie pomôcky na stolný tenis

Okrem stolu na stolný tenis a rakety na stolný tenis budete určite tiež ešte potrebovať aj ďalšie príslušenstvo, ktoré je tiež nevyhnutné na to, aby ste sa mohli efektívne venovať stolnému tenisu. Na stolný tenis bude potrebovať tiež aj stolnotenisové loptičky a sieťky.

 

 

 

Viac

Stolný tenis 64 produkty

Podkategórie

  • Stoly na stolný tenis...

    Stoly na stolný tenis vnutorné = interierové sú vhodné na vnutorné použitie. Pinpongové stoly sú za najlepšie ceny na trhu. Pinpongový stôl je vyrobený z masívneho dreva, a vďaka tomu je mimoriadne pevný a kvalitný.

  • Stoly na stolný tenis...

    Vonkajšie = exterierové stoly na stolný tenis za super ceny. Tieto kvalitné a pevné pinpongové stroje sú vyrobené z pevného masívneho dreva. Pinpongový / stolnotenisový stôl je vhodný na vonkajšie použitie, je mimoriadne odolný. V ponuke máme Sponeta stoly.

  • Stolnotenisové rakety

    Rakety na stolný tenis za najlepšie ceny na trhu. Pinpongové rakety sú vyrobené z kvalitného materiálu. Stolnotenisová raketa za top cenu, len v našom eshope.

  • Stolnotenisové loptičky

    Stolnotenisové loptičkyza najnižšiu cenu nájdete v našej ponuke. Pinpongová loptička je vhodná na pingpong. Stolnotenisové lopty sú vhodné na treningové alebo profesionálne účely.

  • Pingpongové sieťky

    Pinpongové sieťky na stolný tenis za lacné ceny. Stolnotenisová sieťka je vhodná na rekreačné a profesionálne hranie stolného tenisu. Pinpongová sieťka za najnižšiu cenu.

  • Prislušenstvo k...

    Lacné prislušenstvo k stolnému tenisu. Loptičky, sieťky...

  • Obaly
na stranu
Zobraziť 13 - 24 z 64 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 64 položiek