Posilňovacie veže

Posilňovacia veža Zobraziť väčšie

Posilňovacia veža

IRHB05B

Nové

Oceľová konštrukcia a robustné telo zaručujú posilňovacej veži stabilitu a dlhú živtnosť. Hlavné stanovište je doplnené o ďalšie tri v podobe šikmej lavičky, bradiel a leg press-u. Mnohostrannosť tohto modelu poskytuje širokú škálu cvikov, ktorých je až 65.

Viac detailov

618 €

10 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

Detaily

Táto jedinečná posilňovacia veža Vám umožní vykonávať veľa posilňovacích cvikov. Môžete tak vykonávať motýlika, AB, leg press, veslovanie, leg flexion sitting, neck press, bench press či back pull. Záleží v tomto smere iba na Vás, ktorý posilňovací cvik je pre Vás najlepší. Posilňovacia veža umožňuje vykonávanie veľkého množstva cvikov práve preto, lebo jej súčasťou sú bradlá, šikmá lavička, leg press lavička a vinuté letecké laná vyrobené z ocele s poťahom proti opotrebeniu.  

Taktiež táto posilňovacia lavička obsahuje opierku pod biceps, spodnú kladku na predkopávanie a simuláciu veslovania. Jej základom je oceľová konštrukcia, ktorá obsahuje kvalitný povrch a krytý zásobník záťaže. Jej súčasťou je tiež aj anatomicky čalúnená opierka chrbta, ktorá je vyrobená zo syntetickej kože. Vo všetkých jej kladkách sa nachádzajú strojové ložiská.  Cvičenie pomocou tejto posilňovacej veže je veľmi pohodlné a bezpečné. Táto posilňovacia veža je určená na domáce použitie.

Technické parametre:

Rozmery po zostavení sú: 250 x 220 x 250 cm (dĺžka x šírka x výška)

Hmotnosť posilňovacej veže dosahuje 189 kg

Maximálna odporúčaná výška používateľa je 195 cm

Maximálne odporúčané hmotnostné zaťaženie je 150 kg

Hmotnosť závažia dosahuje 67,5 kg. 

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na