VITAMÍNY A MINERÁLY

BioTech USA Vitamin C 1000 - 100 tabliet Zobraziť väčšie

BioTech USA Vitamin C 1000 - 100 tabliet

bt-276

Nové

13 €

100 položky

Pridať do zoznamu obľúbených produktov

doveryhodnost
doveryhodnost

In stock

Detaily

SKUTOČNÝ ZÁKLAD PLNÝ DOBRÝCH ÚČINKOV
Vitamín C je najobľúbenejší z vitamínov – čo nie je prekvapenie. Vášmu telu pomáha lepšie sa vysporiadať s dennými činnosťami a imunitnému systému pomáha zvládať záťaž. BioTech USA VITAMIN C 1000 pomáha počas a po intenzívnom cvičení, udržiavať normálnu funkciu imunitného systému. Prispieva k tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí, chrupaviek, zubov, ďasien a kože. Podporuje normálne fungovanie nervového systému. Pomáha znižovať únavu a vyčerpanie, zároveň prispieva k ochrane celého tela pred oxidačným stresom na bunkovej úrovni. BioTech USA VITAMIN C 1000 je obohatený o bioflavonoidy a šípky.

Balenie: 100 tabliet (100 dávok)

Užívanie: Ako doplnok výživy užívajte jednu tabletu denne.

Indikácia: Vzhľadom k vysokému obsahu kyseliny askorbovej sa odporúča užívať prípravok v období so zvýšeným nárokom na vitamín C - hlavne pri infekčných ochoreniach a v období rekonvalescencie.

Zloženie, jedna tableta obsahuje: kyselina L-askorbová, uhličitan vápenatý, objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), extrakt Citrus aurantium, extrakt zo šípok, povlaková látka (hydroxypropylmetylcelulóza), emulgátor (horečnaté soli mastných kyselín).

Účinné látky v dennej dávke
*RVH: Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem dospelého (8400 kJ/2000 kcal).
**: RVH nie je stanovené.
  1 tableta RVH%
Vitamín C 1000  mg 1250%
Vápnik 120 mg 15%
Citrusové bioflavonoidy (Citrus aurantium) 44 mg  **
Extrakt zo šípok 50 mg **

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Pacienti s tvorbou oxalátových obličkových kameňov môžu vitamín C užívať len po súhlase lekára. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.

Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5–25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%, mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.